Kamp analysen ;

Kommende kamp:......Gøy-Nor SK - Høybr/Stovner 2
GØY-NOR SK.-.FRELSESARMEEN OSLO....2 - 3...........04.06.2012
Kveldens kamp endte med tap for storlaget Gøy-Nor som hadde en dårlig kveld da vi manglet viktige spillere som keperen Durmus Ali, Murat, Serhat, Muhammet og at Ernestas måtte ut pga skade etter første omgang som ikke gjorde jobben lettere. Vi manglet både første keper Ali og reserve keperen og vi måtte bruke en spiller til å stå i målet. Er mann uheldig så er mann uheldig. Vi bommet på flere målsjanser når stillingen var 1-1. Dommer tabben kostet oss et mål og dermed 2-1 ledelse på bortelaget. Spissen til Frelsesarmeen hang oppå keperen og hindret han i å ta ballen og det var veldig klart frispark men det klarte ikke dommeren å se på. Denne tabben kostet oss dyrt og mange av spillerne mistet humøret mye lettere når vi fikk i mot et så billig mål når vi først "hadde kontrol" over banen.
Motstanderne var ikke bare god på ballen men var mye flinkere til å sparke på spillerne våres med en dommer som har tillatt det meste av spark uansett hvor og hvordan. Og det har ført til irritasjoner på spillerne som ikke er vant til å få så mye spark på leggene. Og vi mistet våres midtbane anker Ernestas nettopp pga det! Uansett så er ikke dette en unnskyldning for vi var IKKE gode i kveld. Men lov å feile og lov å tape. Toget er langt i fra gått og vi er fortsatt en av favorittene til å rykke opp til 6 div. Nå gjenstår det å ta igjen for Tveita som har hatt en bra stigning i de siste kampene.
UAVGJORT MOT SERIE LEDEREN PÅ EKEBERG: ...........................3 - 3
Kveldens kamp var veldig viktig for tabellen. Hvis vi hadde vunnet kampen så ville vi vært serie ledere i kveld. Men vi mistet den muligheten med å spille uavgjort. Det var en jevn og god kamp av begge lagene og ingen av lagene fortjente 3 poeng i kveld. Oldenborg brukte den fordelen av å ha et lag i 4 div og dermed brukte flere 4 div spillere som spilte mot oss i kveld. Men kveldens mål på siste minutt fra toppskorer Ahmet Aliz var delux! Han dempet ballen på brystkassa og satt den på krysset med en vakker volley.Neste motstander blir Frelsesarmeen.
GØY-NOR SK.-.DOMMEREN........= ......4 - 2
Kveldens kamp mot Oslo Ørn gikk veldig bra men vi spilte heller mere i mot dommeren enn Oslo Ørn. Vi ledet 3-0 mot Oslo Ørn tidlig i andre omgang men dommeren klarte å stoppe oss i å vinne kampen med et stor målforskjell. De fikk lov til å klippe ned spillerne våres, som egentlig er veldig klart rødt kort mens han som blir klippet ned får gul kort bare han sier "dommer" mens han ligger nede for telling. Dommeren gikk nesten med hånda på lomma og hadde en så dårlig oppførsel mot Gøy-Nor at det var på grensen til det meste. Uansett da.. Vi vant over både dommeren og Oslo Ørn som var et godt lag. Nå er det serie leder Oldenborg som står for tur.Vinner vi den kampen så er vi serieledere!

MÅL FEST PÅ ROMMENSLETTA 3. FORTUNA OSLO-GØY-NOR SK: 0 - 10

Vi hadde snudd tapet fra første kampen til seier i siste kampen. Det ville vi at vi skulle forsette med om vi fortsatt hadde lyst til å rykke opp. Kampen startet med 1 minutts stillhet for en Stæbekk spiller som var tapt. Vi syns det er veldig bra gjort av våres albanske brøde å minne han på den måten her på denne kampen. Når kampen var i gang så viste kjapt at vi at vi ville vinne denne kampen. Vi var kanon gode alle sammen den dagen og det som så ut til å være en kjempe vanskelig kamp ble til en veldig lett match med 10 mål forskjell. Våres albanske brødre var egentlig veldig gode teknisk men de manglet litt på det taktiske og ikke minst i duellene mot seier sultne Gøy-Nor spillere som var bestemt på å ha med seg tre poeng hjem. Poengene har begynt å rulle inn og vi er på vei til tabell toppen.

Neste runde blir mot Oslo Ørn.

14 Mai 2012

MÅLENE RANT PÅ EKEBERG MOT LILLE TØYYEN ;

Siden forrige uke så har vi tenkt mye og prøvde å finne ut hva vi kan gjøre bedre og evt hvordan vi skal komme mest mulig ut av en kamp der dommeren er håpløs. Vi var fortsatt urutinerte men gode i duellene som gjorde at vi vant mot Lille Tøyyen. Det som så ut til å være en "lett kamp" ble plutselig veldig vanskelig da dommeren klarte å la være å se 2 ofside mål mot oss på stillingen 4-1 til oss. Men heldigvis så hadde ikke dommeren noe dårlig hensikt som Tveita dommeren var som abslutt skulle ha oss til å tape uansett hva. Vi hadde mye håpløs spill men vant en fortjent kamp på en dårlig dag.

Nå står Fortuna Oslo for tur!

07 Mai 2012

På bilde;
Keper Durmus Ali Bircan og forsvarer Hakan Keser.
DOMMER SKANDALE MOT TVEITA
Gøy-Nor SK spilte sitt første serie kamp mot Tveita på Haugerud k.g der det endte med 3-2 til hjemme laget etter skandale dømming. Dommeren viste tegn til å være desperat etter første minutt og har ødelegget alt som skjedde på banen da vi ventet på en jevn og fin kamp for de to favoritt lagene i gruppe 1. Ufortjent rødt kort ut i 13 min, blåste straffe på en hånd som IKKE var der (veldig klar mage) også klarte han ikke å blåse på straffespark da en Tveita spiller løftet hånden like mye som om en dommer skulle ha løftet hånden for "ofside" og ballen treffer hans hånd på en langskudd. Han klarte også å blåse ofside på to kontringer som var alene med keper og begge var grove avgjørelser som muligens kostet oss seieren selv med 10 mann på banen. Da skjønte vi at det var meningen for dommeren at vi skulle tape selv med god spill med 10 mann i 80 min. Også beynte han å bli hissig på Tveita spilleren etter en avgjørelse og viser han rødt kort uten grunn. Samme skjer med lagkameraten som spør hvorfor han andre fikk rødt kort. Da var vi begge trenerne på kanten om at det var ikke dommeren som dømte kampen men hans sjel som levde et annent liv som dømte kampen. Virket som om han gikk med hånden i lomma og lett etter spillere å dele kort til. Vi syns det er helt greit at dommeren feiler men ikke like greit at han gjør det bevist og koser seg med sine feil. Vi spilte hele i fjorårets sesong uten en eneste rødt kort også skjer dette! Men trøsten er at vi spilte en god kamp selv med en mann mindre nesten hele kampen.Vi vet at vi kan rette på det og vi kan gå til tops i gruppa.
30 April 2012