GØY- NOR - BI Atletics
Sesongens første kamp blir spilt mellom Gøy-Nor Sportsklubb og BI Atletics på Ekeberg kunstgress bane den 17 april 2015. Ingen t vil om at dette blir en spennende kamp. Vi forventer mange tilskuere nå som vi har veldig godt tro på opprykk i år allerede før sesongstart. Slik tenker vi når vi vet hvordan Gøy-Nor stallet er nå og hvilke resultater vi har fått av treningskampene vi har spilt. Målet må være å spille en god kamp og få 3 poeng på boka.... Bilde er tatt i fra en fotball turnering i januar 2015.
GØY-NOR VOLLEYBALL RYKKET OPP TIL 3. DIV ;
Volleyball laget som spilte sin første serie noen gang har klart å komme på 3 plass og dermed 3 div til neste sesong som starter i november mnd. Vi gratulerer gutta for innsatsen og ønsker dem fortsatt videre på vei til 2. div. Noe de har ferdigheter til.
GØY-NOR VOLLEYBALL BLE STIFTET:
Volleyball laget til Gøy-Nor Sportsklubb har begynt på serien. Leder volleyball laget ble Osman Ucbas og trener Hasip San. Vi har bla fått oss nye drakter og startet fra 4 divisjon. Draktene våre er akkurat det samme som på A laget i fotball bare at fargene er gult og svart i motsetning til grønn og hvit. Vi er et godt lag som kan ha muligheter for å komme ned i divisjonene. Vi har allerede spilt 4 kamper hvor vi har vunnet 3 og tapt en. Flere bilder og egen side for Gøy-Nor Volleyball kommer etter hvert.
BETALING AV MEDLEMSKONTINGENTEN FOR ÅR ... 2015......................Betales senest: 01.12.2015
Medlemskontingenten for år 2015 må betales slik at det må være i klubbens hender før 01.12.2015. Hvis ikke så blir medlemmet stryket fra medlemsregistrene hos klubben. Hvis en medlem har brukt sine medlemsfordeler gjennom klubben og ikke har betalt medlemskontingenten for år 2015 så må medlemmet vente et ekstra år for å kunne bli medlem igjen. Dette må gjøres for å hindre at medlemsfordelene ikke blir urettferdig utnyttet. Som mange vet så hadde vi hatt en betydelig økning i medlemskontingenten fra året før og mange av medlemmene våres syns det er for høyt medlemskontingent. Vi har tatt opp dette på årsmøtet i år og kommet fram til at medlemskontingenten kan ligge på 500.kr hvis en er i familie.
Betalingseksempel er vist nedenfor.
.
Voksne medlemmer: 350.00,Kr
Barn/Ungdom: 100.00,Kr
Familiemedlemskontingent; 500.00,kr
BETALINGSEKSEMPEL ;
.Mottaker ;
Gøy-Nor Sportsklubb
.Konto nr;
1503.25.23258
.
Eks: Medlemsk 2014 - Arne Johansen 03.05.1976, Espen Johansen 01.09.1998
Sum: 450.00.Kr
Eller;
Familiemedlemsk. 2014 - Ahmad Örnek og familien.
Sum: 500.00.Kr.
Mvh
Gøy-Nor Sportsklubb
GØY-NOR SK.. - ..OLDENBORG3;....................?..-..?..............................................................28.05.2014
Etter en knusende seier mot Lamberseter sist uke så jakter storlaget Gøy-Nor på ny seier i kveld. Vi har fått mange nye spillere i år og satser derfor heller på et fremtidig lag i stedet for å fokusere på opprykk i år. Vi vil heller bygge opp et godt lag for fremtiden enn å kjempe om opprykk som ikke gir smak. Vi vil at spillerne skal være flinkere til å ta vare på klubben og at de skal jobbe mere for å bli et mye bedre lag. For de er egentlig på nivå med de på 4 div men vi mangler dessverre den lagmoralen mange 8 div lag har. Får vi den tilbake er det INGEN som kan stoppe oss. Derfor er kampen som blir spilt i kveld veldig viktig for oss. Vi kan faktisk ha gode oppryks muligheter tiltross for at vi satser heller på å bygge et bedre lag i år. Så... Kampen i kveld avgjør mye.
GØY-NOR STARTET MED 3 POENG I KVELD!........3..-..0.................................................24.04.2014
Motstander laget Langhus 2 har ikke møtt opp på forrige kamp og derfor ble det 3 poeng til oss uten å spille kampen. Langhus var i samme gruppa som oss forrige sesong og vi vant begge kampene mot de med 8-0 og 6-0.
GØY-NOR VANT OVERLEGENT OVER LANGHUS 2!.............9..-..3..................................21.08.2013
Kveldens kamp på Ekeberg endte med målkalass. Stillingen var 7-2 før første omgangen var over. Etter å ha blitt seriemester i 2 år på rad så hadde vi igjen et godt utgangspunkt for å bli seriemestere i år også. Men vi hadde startet serien med et sjokk tap mot opprykkskonkurent Tveita. Og noen uavgjorter mot noen av gruppas svake lag. Men sånn som det ser ut nå så er laget tilbake for fult. Alle de store lagene måtte bøye seg for oss. Ingen har skoret mere mål enn oss. Ennå vi altid bytter ut de gode spillerne når kampen nesten er avgjort. Neste kamp blir mot Indre Østham som også er en opprykkskandidat med 3 poeng bak oss.
GØY-NOR NÆRMER SEG TABELL TOPPEN!..........3.-.1
Kampen som ble spilt på Ekeberg kunstgress i kveld endte med 3-1 seier over Indre Østham. Gøy-Nor startet kampen veldig bra da ballen traff stolpene 2 ganger innen 10 første minuttene. Etter 15 min spill så kom selvmålet fra en Indre Østham spiller som sakte og sikkert trillet ballen i sitt eget mål da keperen var på bærtur. Senere kom selvmålet fra våres egen spiller og stillingen ble 1-1 ve pause. Etter pause kom vi sterkere tilbake og hadde kontroll over banen. Vi presset oppe og skaffet oss mange gode sjanser. Men motstanderen hadde en veldig god keper som hindret et stort tap med mange målforskjell sammen med stolpene. 4 stopleskudd i kveldens kamp. Ellers hadde vi en god og rutinert dommer som gjorde jobben sin riktig og som igjen gjorde kampen lettere for alle. Med seier i kveld flytter vi fra 4. plassen til 2. plassen i gruppa. Kommende onsdag skal Hauketo og Tveita brake løs på Prinsdal kunstgress. Blir det en uavgjort på denne kampen så er veien til toppen kortere for Gøy-Nor. Med seier over Hauketo onsdag 19 juni er vi på toppen da. Dessuten er det full fart for GØY-NOR gutter 13 år. Gøy-Nor gutta 13 år vant kampen mot Abildsø og leder dermed gruppa si med 15 poeng på 5 kamper. De har den beste utgangspunkt for seriemesterskap sammenlignet med Gøy-Nor på 6. og 8 div. Drømmen om seriemesterskap på G 13, 8 div og 6 divisjon er fortsatt noe vi tror og håper på. Hvertfall etter den sterke seieren i kveld....
Vi takker for fansen som møtte opp.
GØY-NOR VANT OVERLEGEN I KVELD! -----------8..-..3..........---------------------------------...........08.05.2013
Kampen som ble spilt i kveld endte med 8-3 seier til oss. Kampen startet forsiktig og stillingen var 1-1 ved pause selvom Gøy-Nor hadde kontroll over banen med mange målsjanser. Så kom Gøy-Nor som et lyn i andre omgang og dominerte fulstendig. Vi fikk sett mange vakre mål og det låt godt før neste runde.
GØY-NOR ER TILBAKE!..........5.-.1.............................01.05.2013
Kveldens kamp mot Sørkedalen endte med 5-1 seier. Sørkedalen som startet kampen med et sjokk mål som kom veldig kjapt på starten av kampen. Etterhvert så kom Gøy-Nor tilbake og skorte fort 1-2-3 målet før under en halv time var spilt. Pauseresultatet ble 3-1. Det ble fort et mål til av Gøy-Nor i starten av andre omgang og da ble kampen avgjort. Hvertfall hos Gøy-Nor spillere. Gøy-Nor hadde ikke noen av alle sine 3 kepere på banen ettersom 2 var skadet og en jobbet. Keper jobben tok topskoreren Ahmet Aliz som var topskorer forrige sesong med sine 31 mål. Vi gratulerer med seiren gutter!
STORTAP FOR GØY-NOR I KVELD .....(5-1):
Gruppas stor favoritt Gøy-Nor Sportsklubb tapte sitt første kamp i årets sesong i gruppe 3 i 6 divisjon. Og det var mot et veldig godt lag som Tveita, som igjen var i samme gruppe som oss i forrige sesong. De ble nr to bak oss på tabellen og rykket opp fra samme gruppe som oss. Gøy-Nor startet kampen veldig bra og hadde mange gode sjanser helt til 1-0 skoringen til Tveita kom. En kanon fra trolig 30-35 meter. Tveita hadde forsterket laget veldig og viste i kveld at de har en god sjanse til å kjempe om seriemesterskapet. At vi hadde en veldig dårlig dommer som overhode ikke hadde kontoll over hverken spillet eller spillerne og det gjorde ikke det lettere for oss. Hvertfall ikke når vi brukte minst 5 min til å ta et frispark og han ikke turte å vise noe som helst kort til noen av spillerne for stopp i spillet. Men dette er ingen unnskyldning for det er ikke dommeren som fikk oss til å tape i kveld. Det var vi som var for dårlige som slapp inn et mål hvergang de kom i nærheten av målet vårt. Vi må bare glemme denne dårlige kvelden/kampen og jobbe oss videre. Sånn det startet forrige sesong også men det endte med masse bra fotball, serie og kretsmesterskap. Vi har fortsatt troa på det. Altså 3. seriemesterskapet på 3 år. Vi gratulerer Tveita for 3 fortjente poeng og bra fotball. Og ønsker dem lykke til videre.
VINNER -AV -KURLAND CUP -2013 ---= ...GØY-NOR SPORTSKLUBB--------------------13 Januar 2013
Gøy-Nor Sportsklubb vant den tradisjonelle og store vinter turneringen på Fjellhamar sist helg. Vi har vært overlegne under hele turneringen og vant meste parten av kampene med masse målforskjell. Finalen ble vanskeligere enn det vi trodde da vi først ledet 5-0 og trodde seieren var i boks. Da begynte spillerne å ikke skyte på åpen mål og drible ekstra osv. Og det holdt på å koste oss dyrt da motstanderen var god og med litt marginer og hjelp fra dommeren kom sterkt tilbake til kampen og gjorde stillingen 5-5 rett ved kamp slutt. Så kom Gøy-Nor tilbake og dominerte overtida fulstendig og vant kampen som fortjent 6-5.
Det var første gangen vi var med på denne store og tradisjonelle fotball turneringen og det var en bra start for spillerne før årets sesong. Det var stor jubel både blandt spillerne og tilskuerne når Gøy-Nor fikk sine medaljer etterpå. GRATULERER GUTTA... Stå på!!!

(Vi har mange spillere som ikke er med på bilde.)

BETALING AV MEDLEMSKONTINGENTEN FOR ÅR ... 2013......................Betales senest: 01.12.2013
Medlemskontingenten for år 2013 må betales slik at det må være i klubbens hender før 01.12.2013. Hvis ikke så blir medlemmet stryket fra medlemsregistrene hos klubben. Hvis en medlem har brukt sine medlemsfordeler gjennom klubben og ikke har betalt medlemskontingenten for år 2013 så må medlemmet vente et ekstra år for å kunne bli medlem igjen. Dette må gjøres for å hindre at medlemsfordelene ikke blir urettferdig utnyttet. Som mange vet så hadde vi hatt en betydelig økning i medlemskontingenten fra året før og mange av medlemmene våres syns det er for høyt medlemskontingent. Vi har vurdert dette i mellom oss og vi skal vi ta opp dette på årsmøtet i år. Hvis medlenskontingenten skulle settes ned og en medlem har betalt for mye i medlemskapsavgift så vil han/hun få igjen resterende etter årsmøtet. Men så langt gjelder prisene fra 2012 helt til årsmøtet som finner sted i mars 2013.
Betalingseksempel er vist nedenfor.
.
Voksne medlemmer: 350.00.Kr
Barn/Ungdom: 100.00.Kr
.
BETALINGSEKSEMPEL..... ;
.
Mottaker ;
Gøy-Nor Sportsklubb
.
Konto nr;
1503.25.23258
.
Eks: Medlemsk 2013 - Arne Johansen 03.05.1976, Espen Johansen 01.09.1998
Sum: 450.00.Kr
.
Mvh
Gøy-Nor Sportsklubb
GØY-NOR SK = SERIEMESTER OG KRETSMESTERE FOR ÅR .. 2012!!!............................................
GØY-NOR SPORTSKLUBB
SERIE - KRETSMESTER I ÅR 2012!!!
Gøy-Nor vant en viktig finale kamp i kveld som har gjort at vi er kretsmestere i kveld i tillegg til at vi er seriemestere fra før. Fremad Famagusta har nesten startet kampen med et sjokkmål av regi av stoppere som surret ballen bort til motstanderen. Med seier så har vi garantert gruppe ledelse og dermed blir det medalje til oss på lørdag.
Kretsmesterskap V7 div .............................. Mesternes møte!
GÖYNEMSPORÇ-ÇOPPSAL2.......2 -1............30 September
Gøy-Nor SK er på god vei til å skrive historie. Spesielt da for mange tyrkere som hovedsaklig kommer fra Göynem i Tyrkia. Klubben er helt ny og ble stiftet i 2010. Gøy-Nor SK har nå vunnet serien i 2 år på rad og har allerede klart det folk ikke trodde vi kunne klare. Nå denne gangen er målet å rykke opp til 5 divisjon og samtidig bli kretsmestere nå i år. Det var en tøft kamp som ventet på både spillere og tilskuere fra begge lag. Mesternes møte på Tørteberg endte 2-1 til Gøy-Nor SK. Fine være gjorde det lettere for å være der på alle måter. Vi lo under med 0-1 ledelse til Oppsal2 i første omgang. Når vi hadde pause så har vi snakket om å snu kampen. Vi snakket om at vi hadde evnen og de nødvendige kvalitetene til å snu denne kampen. Og det gjorde vi! Var en jevn og god kamp der Gøy-Nor SK hadde de fleste mål sjanser. B.l.a en vakker men kanskje unødvendig lobb fra skoringsmaskinen våres Ahmet Aliz traff tverleggeren og ballen gikk ut til siden. Oppsal2 hadde en veldig god keper som kanskje hindret oss i å vinne kampen med 3-1 eller 4-1. Og vi som ofte er mest farlig med våres livsfarlige spisser som Ahmet Aliz og Muhammet Sutcu som vanligvis skorer mål i bøtter&spann men uheldigvis var i dårlig form den dagen.
Vi hadde en dommer som kanskje ikke delte ut de gule kortene likt da men overraskende bra nok når en sammenligner med de andre dommerne vi har hatt i år. Det triste er at våres kaptain Muhammet Sutcu har fått alvorlig skade på leggen og skal stå over denne viktige kampen som faktisk avgjør om hvem som blir kretsmester på tirsdag kveld. Vi vil savne han masse men har også andre gode spillere som kan prøve å erstatte hans plass. Spørsmålet er om vi igjen kan se enda en Gøy-Nor SK show i kveld eller ikke. Ser vi det så er vi KRETSMESTERE for år 2012. .................Gleden er vår,..Gleden er stor,..Det er Gøy-Nor!!!
HØYBR/STOVNER.-.GØY-NOR SK .....2 -.4.... ... ..24 September
Serisevinneren Gøy-Nor SK har også vunnet sitt siste kamp i serien.
Men denne kampen har vært mye tøffere enn det vi har trodd på forhånd. Vi manglet flere gode spillere deriblandt tidligere kaptain Hasan som måtte sto over pga karantene. Dommeren på banen var god og bestemt selvom han hadde flere offside avgjørelser som ikke helt var etter boka. Men han var likevel en av de få gode dommere som vi har hatt i år. Nå er det kun kretsmesterskapet som står igjen.
VELKOMMEN .6 .DIVISJON.!!!.........5 -1...............25 September
Med kveldens seier over Ullern3 er vi klare for 6 divisjon. Vi gratulerer gutta for fint spill. Og ikke minst M. Sütcü (Gøy-Nor"s Drogba) for 4 vakre skoringer. Vi gratulerer også Ullern for fin og ren fotball spill i motsetning til andre lag i gruppa. Og ønsker dem lykke til neste år! Med denne seieren så har vi allerede garantert 1 plassen i gruppa før den siste runden i serien. Nå er det Høybr/Stovner på tur igjen.
UVENTET SMELL MOT BUNNLAGET!......4.-.2 ......10 September
Gøy-Nor gikk til et uventet tap mot bunnlaget Rufus BK. Det er mange årsaker til dette tapet. Takket være en dommer fult av tabber og masse dårlig spill av storlaget våres som har ført til 3 poengstap i kveld. Flere røde kort var det også. Noe vi ikke er vant til. I tillegg så manglet laget treneren og lederen som var i utlandet pga sin syke sønn. Konklusjonen er at vi tok ikke bunnlaget Rufus til alvor nok.
SULTANENE EROBRET BJØLSENFELTET!.....4.-.2.........27 Agust
Gøy-Nor SK gjorde det dem pleier å gjøre. Altså å vinne! Selv med noen faste spillere ferie og noen faste som er skadet. Kaptainen som er et av lagets største stjerne ble også skadet under kampen. Det som kunne så ut til å være et tap ble til et stor seier med mange mål. Det gode med oss Gøy-Nor er at vi gir oss aldri. Vi vet at vi er gode og vi kan snu det meste. Selv med mangel på mange gode spillere. Samme gjorde vi i første kampen også der vi kom tilbake og skorte i siste spille minutt. Selvom det var ingen god kamp fra våres side. Skoringsmaskinen våres (Ahmet Aliz) er som vanlig i form. Han gjorde hattirick i kveld og bidratt til masse på dette "DERBY" oppgjøret som gjorde oss nesten sikre på opprykk. Nå ser det ut som om det bare er mirakler som kan hindre oss i å rykke opp. Vi har et veldig godt lag og det fins ikke noe lag vi ikke kan vinne over. Vi har vært uheldig med skadde spillere og spillere på jobb/ferie så langt i sesongen. Enda uheldigere var det å tape pga dommertabber som kostet oss flere seiere. Jaja, uansett.. Vi er der vi bør være. Altså på toppen! Neste motstander er Rufuss BK som har spilt 6 div fotball i 2011 sesongen.Vi går for seier på denne kampen også. For vi er på lån på 7 div. Takker fansen for all støtte.
FRELSESARMEEN OSLO.-.GØY-NOR SK .....2 -3.... ... ..20 Agust
Vi har spilt mot et godt lag som faktisk har vunnet den forrige kampen i serien mot oss. Men når gutta er i form og er bestemt så er det ikke så mange som kan stå i veien for dem. Det klarte heller ikke Frelsesarmeen uansett hva. Nå gjenstår det å slå Oldenborg 3 som ligger rett bak oss og har konkuranse med oss om å ryke opp til 6 div.
Kommende kamp ;
GØY-NOR - BI Atletics
Kl;.20:15
Fredag: 17.04.2015.
Bane: Ekeberg kunstgress
Gleden er vår og den er stor. Det er Gøy-Nor!!!
ULLERN3 - GØY- NOR SK.ç.ç.5.-.8...ç.......21 Juni
Kveldens kamp på Ullern ble mye lettere enn det vi har trodd tidligere. Stillingen var 0-7 til oss da vi byttet til reservene og ennå ble stillingen 5-8 til oss. Hasan Bircan og Ahmet Aliz gjorde begge hattirik i kveld. Det ville neppe spilt noen rolle i kveld om hvem som var kveldens motstander siden Gøy-Nor spilte en fantastisk kamp med gode pasninger og fantastiske skoringer.
RUFUS BK - GØY-NOR SK........2 - 7...........04 juni
Kveldens kamp på Ekeberg endte med målfest hvor kaptainen Hasan Bircan gjorde hattrick og skoret de tre første målene. Antall tilskuere var rundt 50 og det var fint vær på Ekeberg. Det var veldig pent spill og veldig fortjent seier mot et godt rustet lag som Rufus BK. Rufus startet kampen ganske bra og viste at de er et mye bedre lag enn det tabellen sier. Nå er Gøy-Nor bare 2 poeng unna tabell toppen.
GØY-NOR SK - OLDENBORG3.......3 - 3.......28 Mai
Kveldens topp oppgjør på Ekeberg 2 endte med uavgjort. Det har vært veldig god fotball fra begge lagene hvor ingen av lagene fortjente seier. Men skulle det være seier på Ekeberg så måtte det bli oss likevel siden vi har klart å skape mye mere mål sjanser enn bortelaget. Men ingen tvil om at denne gruppen vil bli mellom de to lagene.
GØY- NOR SK - DOMMEREN....4..-..2..........21 Mai
Seier mot et godt et godt lag som Oslo Ørn var ikke så tøft men derimot i vinne over dommeren var veldig tøft. Helt utrolige dommer avgjørelser som stoppet oss i å vinne med 6-7 mål. Vi var så godt i gang som 3-0 da dommeren uten noe form for forståelse begynt å dele ut gule kort bare du nevnte ordet "dommer" i kampen. Det var tydeligvis ikke lov å si "dommer" når du ble sparket ned bakfra noe som vanligvis er rødt kort i en vanlig kamp med vanlig dommer. I det minste en gul kort fra en dårlig dommer. I stede for vi frisparket men uforståelig gul kort på han som blir klippet ned bakfra bare fordi han nevnte ordet "dommer". Kort sagt! Dommeren gjorde alt for å stoppe oss i men vi var bestemte på å vinne denne kampen. Og det gjorde vi. Vi håper vi fortsetter med seiere slik at vi kan komme oss i 6 div. Kanskje vi slipper den type dommere der da?
MÅL SHOW PÅ ROMMENSLETTA;...0-10....14 Mai
Gøy-Nor har i kveld spilt en strålende kamp der kvelden endte med 10-0 seier over hjemmelaget Fortuna Oslo. Våres albanske brødre var egentlig ganske gode men det hjalp ikke mot overlegne Gøy-Nor SK. Spillerne var ivrige på å vinne denne kampen og dermed komme seg enda nærmere på tabell toppen. Nå venter Oslo Ørn på tur!
MÅL FEST PÅ EKEBERG;.....6.-.4................................07.05.2012
Kampen startet veldig greit for oss Gøy-Nor SK som gikk opp i 4-1 ledelse allerede i første omgang. Men så kom den dårlige perioden hvor vi tok kampen for lett og så at det ble plutselig 4-3. Det var nok til at gutta skjerpet seg. Begge spissene våres skoret da Ahmet Aliz skoret 3 mål og gjorde hat trick da kampen endte 6-4. Nå gjenstår det å slo våres albanske brødre på neste runde. - Fortuna Oslo.